NN3 Mk 2 Upper arm slipping down (Newbie)
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: NN3 Mk 2 Upper arm slipping down (Newbie)

Share/Bookmark
  1. Re: NN3 Mk 2 Upper arm slipping down (Newbie)

    #16
    Users Country Flag
    Join Date: Apr 2010
    Location: Pasig City, Philippines
    Posts: 16

    I have the same slipping problem. I'm using a 400d w/ Canon 10-22mm mounted on a NN3 MkII w/ RD16. I'll try the two methods described here: 1. washer method and then 2. cleaning method. I'll post my test results here.
  2. Re: NN3 Mk 2 Upper arm slipping down (Newbie)

    #17
    Users Country Flag
    Join Date: Apr 2008
    Location: Hong Kong
    Posts: 2,461

    Quote Originally Posted by ruel941 View Post
    I have the same slipping problem. I'm using a 400d w/ Canon 10-22mm mounted on a NN3 MkII w/ RD16. I'll try the two methods described here: 1. washer method and then 2. cleaning method. I'll post my test results here.
    BTW, when you observe the slipping problem, are you using a remote cord to trigger the shutter?


    Nick



    Fanotec
    We listen. We try harder.
  3. Re: NN3 Mk 2 Upper arm slipping down (Newbie)

    #18
    Users Country Flag
    Join Date: Apr 2010
    Location: Pasig City, Philippines
    Posts: 16

    Quote Originally Posted by nick fan View Post
    BTW, when you observe the slipping problem, are you using a remote cord to trigger the shutter?


    Nick
    yes, i always do. but not to the point of dragging the body downwards.
  4. Re: NN3 Mk 2 Upper arm slipping down (Newbie)

    #19
    Users Country Flag
    Join Date: Apr 2010
    Location: Pasig City, Philippines
    Posts: 16

    cleaning the nn3's washers and the nn3 itself plus adding another washer solved the problem for me. so far so good.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •