Canon 5d - Canon 16-35 [Archive] - Nodal Ninja Forum

PDA

View Full Version : Canon 5d - Canon 16-35



dexterlove
03-10-2009, 09:13 AM
Ok, so I am new to the NN3 and have been reading the threads on this and am still a bit confused.
For this camera the top needs to be on 119 according to the settings, but how do I do that. And I am heading out of town tomorrow and would love to use this for some panos, is there a work around that would not require me to buy the t adaptor?
thanks

Mauro Contrafatto
03-10-2009, 10:02 AM
I'm afraid the T-adapter is needed to reach the 119mm position on the upper rail! There is nothing coming into my mind to go around this.

Cheers,
Mauro

nick fan
03-11-2009, 01:51 AM
Ok, so I am new to the NN3 and have been reading the threads on this and am still a bit confused.
For this camera the top needs to be on 119 according to the settings, but how do I do that. And I am heading out of town tomorrow and would love to use this for some panos, is there a work around that would not require me to buy the t adaptor?
thanks



You need the T-adapter. Also the weight of 5D + 16-35mm is a bit too much for NN3. I suggest you upgrade to NN5/5L for better result.

Nick